پوستر میزان شکر و قند خوراکی ها

 

در زنگ پژوهش بچه ها به گروه های مختلف تقسیم شدند و قرار شد تا هفته ی آینده نفری دو خوراکی را به انتخاب خود بیاورند تا با هم بتوانیم پوستری از میزان شکر و قند موجود در خوراکی ها داشته باشیم. در ادامه روند انجام این کار را که در دو جلسه تکمیل شد؛ گزارش می کنیم:

عزیزانم در زنگ پژوهش شروع به ساخت پوستر “میزان قند در خوراکی ها” کردند. متاسفانه اکثر بچه ها فراموش کرده بودند با خود جلد و با بسته خوراکی ها را بیاورند. بنابراین قرار شد تا هفته آینده با کمک هم پوستر را تکمیل کنند.

میزان شکر در خوراکی های رایج (4)

میزان شکر در خوراکی های رایج (3)

در جلسه دوم بچه ها در زنگ پژوهش پوستر پژوهشی “میزان شکر در خوراکی های رایج” را تکمیل کردند.

میزان شکر در خوراکی های رایج (1)

با تشکر ویژه از پسرم “طه بابایی” برای تحقیق داوطلبانه در مورد “میزان شکر لازم برای بدن در روز ” و پسرانم امیر علی و پارسا برای کمک به پیشبرد این پروژه.

میزان شکر در خوراکی های رایج (2)

#پژوهش
#خانم_عبداللهی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

یک × 4 =