در زنگ پژوهش بچه ها به گروه های مختلف تقسیم شدند و قرار شد تا هفته ی آینده نفری دو خوراکی را به انتخاب خود بیاورند تا با هم بتوانیم پوستری از میزان شکر و قند موجود در خوراکی ها داشته باشیم. در ادامه روند انجام این کار را که در دو جلسه تکمیل شد؛ گزارش می کنیم:
عزیزانم در زنگ پژوهش شروع به ساخت پوستر “میزان قند در خوراکی ها” کردند. متاسفانه اکثر بچه ها فراموش کرده بودند با خود جلد و با بسته خوراکی ها را بیاورند. بنابراین قرار شد تا هفته آینده با کمک هم پوستر را تکمیل کنند.
در جلسه دوم بچه ها در زنگ پژوهش پوستر پژوهشی “میزان شکر در خوراکی های رایج” را تکمیل کردند.
با تشکر ویژه از پسرم “طه بابایی” برای تحقیق داوطلبانه در مورد “میزان شکر لازم برای بدن در روز ” و پسرانم امیر علی و پارسا برای کمک به پیشبرد این پروژه.
#پژوهش
#خانم_عبداللهی