روز یکشنبه ۲۴ مهرماه دانش آموزان کلاس پنجم با مراحل تغییرات ماده در سوزاندن قند و پختن تخم مرغ آشنا شدند.
پسران خوب کلاس پنجم در آزمایشگاه مدرسه متوجه شدند که با داغ کردن قند دو مرحله تغییر داریم، مرحله اول ذوب شدن قند که تغییر فیزیکی ست و مرحله بعد از ذوب شدن سوختن آن می شد که در این مرحله تغییر شیمیایی رخ داده است.
همچنین متوجه شدند شکستن تخم مرغ تغییر فیزیکی و آب پز و نیمرو شدن آن تغییر شیمیایی می باشد.
با انجام این کاوش ها، دانش آموزان توانستند به سوالات مربوط به آن ها در کتاب پاسخ دهند.